RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk «Spanias Sundgot» i aksjon

Sist oppdatert:
Bokset inn målet mot England med hånda.

U21-EM er godt i gang i Danmark, og blant andre Spania imponerte voldsomt i sin åpningskamp mot England - på tross av at Danny Welbecks scoring sørget for poengdeling mellom lagene.

Ander Herreras 1-0-scoring skulle imidlertid aldri vært godkjent, ettersom Bilbao-spilleren brukte hånda til å styre ballen inn i nettet etter et spansk hjørnespark.

En improvisert hodebevegelse skjulte hånda som bokset ballen i mål såpass godt at de færreste fikk med seg ulovligheten.

- Det er skuffende at slikt skjer, men sånn er fotballen, sa Englands trener Stuart Pearce da han fikk høre at spanjolen hadde tatt «en Sundgot».

Men hvilken er mesterskapets vakreste scoring så langt?

Er det Xherdan Shaqiris avgjørende mål mot Danmark, da han løpte av en haug med danske forsvarsspillere og satte ballen sikkert i nota?

Eller er det et av tsjekkiske Borek Dockals to mål mot Ukraina, begge etter herlig kombinasjonsspill av Pavel Nedved og Milan Baros' arvtakere?

Se alle målene fra de fire kampene så langt i mesterskapet i videoen over, og bedøm selv!

Norge er ikke med i mesterskapet, og de nordiske representantene har heller ikke klart seg spesielt godt:

Island røk på et 0-2-tap for Hviterussland på lørdag, mens vertsnasjonen Danmark måtte tåle 0-1-nederlag for Sveits samme kveld.

Tirsdag møtes Sveits og Island i U21-EMs gruppe A, mens Danmark bør slå Hviterussland senere i kveld for å ha muligheten til avansement.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere