*Nettavisen* Sport.

Sjekk Tevez' mulige drømmelønn

Foto: Pa Photos/Scanpix

Argentineren kan bli en av verdens best betalte spillere.

20.01.12 08:26

Carlos Tevez-sagaen ruller videre.

Nå får trolig Paris Saint Germain akseptert et bud på 294 millioner kroner for Manchester City-spissen, og den argentinske urokråka skal allerede være i forhandlinger med Carlo Ancelottis nye klubb.

Kan få drømmelønn
Om Tevez takker ja til tilbudet fra franskmennene, kan han bli en av verdens best betalte spillere, melder The Sun.

Paris Saint Germain fikk nylig styrtrike eiere fra Qatar, og skal ha tilbudt Tevez 285 millioner kroner totalt for en kontrakt på 3.5 år.

I tillegg får han en signeringsbonus på 76 millioner kroner, melder avisen.

92 mill. i året
I Manchester City har Tevez en årslånn på 63 millioner kroner, men nå kan han altså tjene 92 millioner kroner i året, om han takker ja til tilbudet.

Kontrakten vil sende ham opp i toppen av verdens best betalte spillere. De eneste som tjener mer, er Samuel Eto'o med 184 millioner kroner i året, Cristiano Ronaldo har 110 millioner i året, mens Messi tjener 96 millioner kroner i året, ifølge The Telegraph.

Carlos Tevez har vært ute i kulden siden høstens kamp i Mesterligaen mot Bayern München, der Tevez angivelig nektet å bli byttet inn.

Siden den gang har klubb og spiller kranglet og truet hverandre med advokater, søksmål og stemningen har vært alt annet enn god i Manchester.

City har derfor ingen interesser av å beholde fjorårets toppscorer, og nå kan det gå mot en slutt på den berømte Tevez-sagaen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag