*Nettavisen* Sport.

Sjekk van Persies søte hevn

Foto: Ap / Scanpix / Twitter

Slo tilbake etter utallige kommentarer på Twitter.

24.05.13 18:52

TV-profilen Piers Morgan har gjort det til sport å terge på seg spillere fra andre lag enn hans eget favorittlag Arsenal.

I løpet av de siste årene har vi sett flere twitterutvekslinger mellom Morgan og blant andre Wayne Rooney og Rio Ferdinand.

Også Samir Nasri og Robin van Persie har fått gjennomgå etter at de valgte å forlate Arsenal til fordel for henholdsvis Manchester City og Manchester United.

Sistnevnte har Morgan gitt kallenavnet «Van Pursestrings», men etter at Manchester United tok hjem Premier League-tittelen denne sesongen, var det nederlenderen som kunne le sist og best.

Fredag fikk Morgan en pakke fra Manchester Uniteds pressekontor, med påskriften «Robin ville at du skulle ha dette».

Innholdet var et bilde av van persie, som kysset Premier League-trofeet, sammen med en spesiell hilsen til Morgen. Denne la han ut på Twitter fredag ettermiddag.

- Piersy, min mann. Takk for all støtten. Du har gjort denne dagen enda mer spesiell. Ønsker deg alt det beste. Van Pursestrigs, har United-spissen skrevet på bildet.

Etter én time hadde bildet allerede fått over 10.000 retweets og Morgan ser ut til å se humoren i det hele.

- Etter alt jeg har sagt om Van Pursestrings, har han lov til å slå tilbake. Den må jeg ta imot på haka, avsluttet Morgan.

Annonsebilag