*Nettavisen* Sport.

Sjekk vår dristige søndagsbanker!

Foto: hesteguiden.com

Hun imponerte med sterk avslutning i sin siste start, og nå tror vi vinnerformen er intakt.

30.01.10 16:16

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Kapasiteten har alltid vært fin på vår spenstige banker for dagen, og et av sine beste løp gjorde 11 Snøvit faktisk i den siste starten på Færjestad travbane. Der måtte hun bruke speeden veldig tidlig, men syvåringen holdt skansen sterkt til mål.

I kveld har hun trukket et vanskelig startspor, men uansett tror vi at kusk Geir Vegard Gundersen kan seiersdefilere med den svenske hesten etter endt løp i V5-5A/2B.

Linda lurer gutta?
Finskfødte Linda Pulkkinen er en jente å følge i dagens første V5-avdeling. Den blonde 26-åringen skal gjøre comeback med talentfulle 7 Sweetness Candy. Selv om sporet er langt ute bak startbilen, tror vi den svenskstasjonerte ekvipasjen trekker det lengste strået. Hoppa er voldsomt god fra start, og leder sannsynligvis fra start til mål.

I den andre avdelingen tror vi mest på 7 Lars Even. Imponerte med sterk spurt i seiersløpet på Bjerke sist, og vi tror på en ny topp vinnersjanse for totningen. 2 Stjerne Ask slår til med solide løp i mellom, og feilfritt tror vi Flåten-traveren ender i seiersstriden. 1 Even Bajaz kan være en luring med svært så offensive Cato Antonsen. Hesten er dog vrien å vinne med. 6 Ingerøvin kan avslutte bra med løp på vent.

2 Markus Hastrup i V5-3 får mange tilhengere i kveldens løp for stallpersonellet. Vinner lett på sitt beste, men vi advarer for at vallaken kan opptre ustabilt. 4 Pricy G.T. fikk et fryktelig tungt løp sist. Hun er veldig bra på sitt beste, og må tilmåles vinnersjanse om løpsopplegget klaffer. 6 Reve De Va Bene tapte for seiersmaskinen Beat The Wiz sist, men her motstanden lettere.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong til A-spillet her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Spring Spang Sverre og du vinner!
5 Spang Sverre vinner trolig uten galopp V5-4A/1B. Får opp formkusken Per Oleg Midtfjeld i kveld. 1 Vinnibest er solgt fra Arild Berås. Enorm fart i denne hesten som tidligere har hatt dårlig vilje. Så får vi se hva han presterer i ny regi. 8 Thulingtrollet er vanskelig, men fartsmessig duger han langt. Regnes tidlig feilfritt. Se opp for 12 Thess Mina. Hoppa har vært behandlet, og trener for tiden svært lovende.

5 Amor Even er den beste hesten i V5B-3. Får han spare speeden til oppløpet, tror vi det skal godt gjøres å svare opp hingsten. 4 Atom Lynet er i form. Skal kjøres i tet, og kan være hesten som kan velte favoritten. 8 Moe Tor er en luring med rett opplegg, sammen med både 5 Prins Marius og 1 Drav Spinn.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong til B-spillet her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Øvrige vurderinger
Vi har god tro på 4 Kansas Speed i den fjerde avdelingen. Han har hatt en liten pause, men pleier å være godt forberedt. Han var svært positiv før løpsavbrekket. 5 Vitori er bedre enn raden, og må med. 6 H.P.Speranza gjør fine løp stort sett hele veien. 2 Cazina er hurtig, og kan overraske med ryggløp (viste fremgang sist).

8 Max S.R. satt stengt med mye krefter sist. Står sjanseartet til, men liker distansen og kan speede ned alle med et ålreit løpsopplegg i finalen. 10 French Rhytm er sterk på distansen, og aktuell om han går feilfritt. 12 Mr. Brown var god da han vant V65 onsdag. Kan slå til igjen, men er bedre forfra.

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 432 og 1120 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-spillet på hhv 72, 324 og 1080 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Momarken på nrk.no nett-tv søndag kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.