Sjeldent resultat i Bodø

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

ASPMYRA (TV 2 Nettavisen): Bodø/Glimt og Molde har møtt hverandre 27 ganger. Kampen søndag var bare andre gangen lagene har spilt uavgjort i historien.

27.06.04 21:24

Les KAMPFAKTA og SPILLERBØRS her!

(Bodø/Glimt - Molde 0-0): Sist gang lagene delte poengene var i 2000. Men det manglet ikke på sjanser på Aspmyra – tross 0-0 etter full tid. Petter Rudi var blant dem som var nærmest for Molde, mens Stig Johansens stolpeskudd i det 78. spilleminutt var det nærmeste Glimt kom seriescoring siden seieren mot Tromsø 16. mai.

Skuffet
Det var ikke fritt for at han hang litt med hodet i garderoben etter kampen, Petter Rudi.

- Jeg er skuffet fordi vi ikke greier å opptre bedre som et lag. Vi mistet ballen alt for lett, mente Rudi, og fortsatte:

- Og jeg er skuffet fordi vi ikke får med oss alle poengene mot et Glimt-lag i motgang, som dessuten spilte en tung cupkamp mot Brann tidligere i uken.

Trussel
Men de 120 minuttene og den påfølgende straffesparkkonkurransen fra torsdag vistes ikke på Glimt-spillerne. Minst tung i beina virket Trond Olsen å være. Venstrekanten var en konstant trussel mot Martin Høyem og Molde-forsvaret for øvrig. Men målene uteble for unggutten.

- Det kunne vært bedre. Målene manglet, men det er godt å kjenne at kroppen fungerer, oppsummerte Olsen, som gjerne ville byttet en av sine to scoringer fra torsdag med en avgjørende scoring mot Molde.

Betegnende
Stig Johansen hadde ikke like mange forsøk som spiss-makker Olsen, men kom atskillig nærmere da han dundret ballen i stolpen femten minutter før kampslutt.

- Kanskje det er betegnende for vår situasjon i øyeblikket, men jeg velger å tenke at neste gang går den inn, sa Glimt-kapteinen, som fortsatt er sterk i troen for lagets vedkommende.

- Dette var et steg i riktig retning, mente både Johansen og Olsen, og var følgelig langt mer tilfreds med kampen enn Rudi.

Farlige forsøk
Moldes hjemvendte sønn hadde selv et par muligheter til å sikre gjestene sin tolvte seier mot Bodø/Glimt på 27 forsøk. Den første før hvilen da han traff på volley fra fem meters avstand, men ballen gikk i Glimt-forsvarer Vegard Sannes og til corner.

- Jeg traff utrolig bra, det ble fryktelig hardt, og den ballen ville gått inn, kommenterte Rudi.

Etter pause sendte Rudi i vei et lumskt skudd med mye skru i som Glimt-keeper Tor Egil Horn ikke greide å holde. Men forsvaret fikk ryddet unna.

- Begge forsøkene var med venstre. Det ville gått bedre med høyre, konstaterte Rudi.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.