RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Sjeldent tap for Federer

Sist oppdatert:
Roger Federer gikk på et sjeldent og noe forsmedelig tap i Kooyong Classic i natt.

Den ubestridte verdenseneren tapte 1-2 i sett for tyske Tommy Haas, i en kamp der Federer virket å slite med timingen. Flere forehands var ute av kurs, enten de var for lange eller utenfor banens grenser. På den andre siden av nettet leverte Haas glimrende spill.

- Jeg slet med rytmen i de første seks gamene eller noe deromkring, men de siste årene har det alltid vært vanskelig for meg i de første rundene av Kooyong Classic. Som regel har det blitt tresetts-kamper, men denne gangen tapte jeg, forklarte Federer etter kampen, ifølge BBC.

Haas, som faktisk har slått Federer samtlige tre ganger de har møtt hverandre på australsk grunn, sier at seieren gir ham selvtillit før neste ukes Australian Open.

- Dette var definitivt en fin seier, ikke bare for min egen selvtillit, men for sporten. Det gir meg godt håp før neste uke, sier han.

Andy Roddick er for øvrig videre i turneringen etter 6-2, 6-2-seier over den franske tenåringen Gaels Monfil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere