Gå til sidens hovedinnhold

Sjette på rad for Everton

Tre mål i førsteomgang sikret i realiteten Everton sin sjette strake hjemmeseier lørdag.

EVERTON - ASTON VILLA 4-1: Dermed kan det se ut til at David Moyes' disipler endelig har funnet formen, etter en meget svak åpning på sesongen.

Nå jakter Merseyside-laget, som har scoret hele ni mål på tre kamper i mars, atter en gang på deltakelse i europacupene.

I fjor snøt de Liverpool nesten for en plass i Champions League. Etter lørdagens overbevisende 4-1-seier over Aston Villa, er de bare to fattige poeng bak Bolton, som ligger på den siste plassen som gir deltakelse i UEFA-cupen.

Everton tok føringen ved James McFadden etter 14 minutter, på et skudd fra like utenfor sekstenmeteren.

Så hadde både Steve Davis og Gabriel Agbonlahor store muligheter til utligning for Villa, før australske Tim Cahill doblet for vertene på Goodison Park, og Leon Osman plusset på ytterligere, til 3-0 like før halvtid.

Nevnte Agbonlahor maktet å redusere en gang for Villa, i sin første opptreden for sesongen. Unggutten fikk en sjelden sjanse siden både Milan Baros, Kevin Phillips og Juan Pablo Angel stod over.

Bare minuttet før slutt, ble Cahill flikket igjennom av McFadden, og kunne med det gjøre sitt andre mål for dagen.

Neste helg venter Liverpool på andre banehalvdel på Anfield. Da spørs det om ikke de gode mars-resultatene blir satt i perspektiv.

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken