RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

Sjette strake tap for Atlanta

Sist oppdatert:
Problemene fortsetter for Atlanta Thrashers.

Thrashers hadde ikke vunnet noen av sine første NHL-kamper da de reiste til Philadelphia tirsdag kveld. Og stemningen ble ikke stort bedre av det Atlanta presterte.

Sjette tap
Thrashers ble sendt hjem med 0-4 i bagasjen. Det var Atlantas sjette strake tap, og laget er nå det eneste laget i hele NHL som ennå har til gode å vinne en kamp denne sesongen. Flyers, på sin side, tok lagets tredje strake seier. Keeper Martin Biron holdt nullen for første gang for Flyers.

- Martin hadde et par nøkkelredninger i kampen, skrøt trener John Stevens etterpå, ifølge Reuters.

Jeff Carter og Sami Kapanen scoret med 34 sekunders mellom i midtperioden, noe som punkterte kampen. Thrashers hadde bare scoret ni mål på seks kamper, mens 27 hadde havnet den gale veien. Laget forsøker imidlertid å være positive.

- Det er vi nødt til. Det er jobben vår. Vi kan ikke bare legge oss ned. Vi må bare fortsette å spille, sier keeper Johan Hedberg.

Snudde 0-4 til 5-4
Minnesota Wild gikk på lagets første tap for sesongen etter at det ble 3-4 for Los Angeles Kings. Det var Wilds første tap for sesongen. Seieren var Kings’ første på amerikansk jord denne sesongen.

Florida Panthers vant også 2-1 over Montreal Canadiens i natt. Colorado lå under 0-4 for Calgary Flames, men kom tilbake og vant 5-4. Det var Avalanches fjerde strake hjemmeseier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere