*Nettavisen* Sport.

Sjevtsjenko i strupen på Mourinho

Foto: (EPA/Scanpix)

Chelseas superspiss Andrej Sjevtsjenko hevder at han er blitt syndebukken i en krangel mellom manager Jose Mourinho og klubbeier Roman Abramovitsj.

09.03.07 11:55

340-millionersmannen snakker for første gang ut om sine sjefer i et intervju med det tyske nettstedet sport.ARD.de.

Ukraineren går til et verbalt angrep på José Mourinho.

- Det stemmer at jeg har klaget på Mourinho, men det finnes flere grunner til det, sier Chelsea-spissen i intervjuet som blir gjengitt på BBC Sport.

- For noen måneder siden ble jeg plutselig skyteskiven hans fordi han var i krangel med klubbeieren, fortsetter Sjevtsjenko.

- Ikke Mourinhos førstevalg
Sjevtsjenko innrømmer at det kanskje ikke var José Mourinho som hadde det avgjørende ordet da han ble hentet til Chelsea i fjor sommer.

- Manageren snakket aldri til eller brukte meg i den posisjonen jeg er best. Det er ikke en hemmelighet at jeg var høyere på Mr. Abramovitsj liste enn managerens, sier han.

Nå har han imidlertid skværet opp med Mourinho.

- Jeg snakket med ham og han kom med sin versjon av krangelen med klubbeieren. Men det plager meg litt fremdeles, sier Sjevtsjenko.

Han forteller at han fremdeles ikke har funnet seg helt til rette i London-klubben.

- Hatt bedre managere
- Mourinho er en god manager, men jeg passer ikke inn i hans system. Jeg vet jeg ikke kan forstette på denne måten, sukker Sjevtsjenko.

Og sier følgende om sitt forhold til Mourihno - per dags dato:

- Forholdet vårt er kun profesjonelt. Han er en taktisk rev og har så stor tro på det han gjør, men jeg har hatt bedre managere, fastslår Sjevtsjenko.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.