RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN (Scanpix)

Sjevtsjenko skylder på VM

Sist oppdatert:
Andrej Sjevtsjenko gir VM skylden for sin dårlige start i Chelsea.

Den ukrainske spisstjernen har slitt med å tilpasse seg spillet i Premier League.

Sjevtsjenko har kun scoret fattige to mål etter 340-millioners overgangen fra AC Milan i sommer. Spissmakker Didier Drogba har så langt satt den vanligvis notoriske målscoreren fullstendig i skyggen i de første kampene i både Premier League og Champions League.

VM har skylden
Nå har superstjernen funnet noe av årsaken til at han har slitt i sesongåpningen.

- Da jeg kom hit, hadde jeg nettopp spilt VM i Tyskland og var sliten, forklarer han overfor The Sun.

Landslagskollega og tidligere lagkamerat i Dinamo Kiev, Sergei Rebrov, tror imidlertid at Andrej Sjevtsjenko snart vil score bøttevis med mål for Chelsea.

- Det tar tid å tilpasse seg det som kreves i Premier League, men Chelsea vil snart se en Andrej Sjevtsjenko som scorer regelmessig, som han alltid har gjort, fastslår han.

- Du opplever på nedturen og oppturer på fotballbanen, svarer Sjevtsjenko, som akkurat nå innrømmer at han oppleverer en nedtur.

Sliter med sykdom
Ikke bare på grunn måltørken i Chelsea - spissen har også slitt med feber de siste dagene og mister trolig Ukrainas EM-kvalifiseringskamp mot Italia i helgen.

- Akkurat nå føler jeg meg veldig dårlig. Jeg har vært til sengs i hele dag og har 39,4 i feber. Bare det å snakke, er smertefullt for meg, sier Chelsea-spissen.

- Legene har oppdaget en virusinfeksjon, og feberen bare fortsetter å stige. Akkurat nå er det tvilsomt om jeg rekker Italia-kampen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere