RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjöberg snakker ut

Foto: Cornelius Poppe (SCANPIX)
Patrik Sjöberg (41) snakker for første gang ut om kokainskandalen under EM.

Den tidligere høydehopperen ble arrestert for litt over tre uker siden, med kokain på og i seg. Nå snakker han for første gang ut om skandalen. Sjöberg, som er bosatt i Brasil, sier at ting begynner å anta normale former igjen. Men han legger ikke skjul på at det har vært noen tunge uker.

- En eller annen gang må man kunne bli tilgitt, sier han i et intervju med Göteborgs-Posten.

Det var natten mellom 12. og 13. august at han traff på en bekjent på et utested i sentrum av Göteborg.

- Jeg var litt full, og han spurte om jeg ville ha kokain. Ja visst, svarte jeg, og gikk inn på toalettet med posen hans. Etter at jeg hadde tatt det jeg ville ha, hadde jeg tenkt til å levere posen tilbake, men jeg så ham ikke. Jeg satte meg ved bordet igjen. Etter en halvtime bestemte vi oss for å gå derfra. Utenfor var det noen som ropte navnet mitt. Jeg snudde meg, og så kom to sivilkledte politimenn og tok meg i armen.

Han forteller videre:

- Det bar vei til politihuset. For min del var det ingenting å snakke om. Jeg hadde jo kokainet på meg. Vi tok en urintest, og den var positiv. Jeg tilsto med en gang. Det var ikke noe å snakke om, sier han.

Sjöberg gjentar ofte i intervjuet at han angrer veldig, at han ikke har noe problem med narkotika, og at det aldri kommer til å skje igjen. Han benekter også at han tok narkotika under sin aktive karriere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere