RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokk-exit for verdenstoeren

UTSLÅTT: Tennisprofil Simona Halep.
UTSLÅTT: Tennisprofil Simona Halep. Foto: Elise Amendola (AP / NTB scanpix)
Ble slått ut av US Open av nummer 121 i verden.

Verdenstoer Simona Halep er allerede ferdigspilt i US Open. Fredag tapte hun for den kroatiske tennisveteranen Mirjana Lucic-Baroni i 3. runde.

Rumeneren klarte ikke å gå videre mot en motstander som er beskjedent plassert som nummer 121 på verdensrankingen. Lucic-Baroni måtte kvalifisere seg for å spille årets siste Grand Slam-turnering.

32-årige Lucic-Baroni vant 7-6 (8-6), 6-2. Halep måtte med andre ord se seg slått i to strake sett, men det var først i annet sett hun ikke hadde mer å gi.

- Dette er utrolig. Jeg hadde en kampplan som jeg trodde på. Jeg ha spilt meget bra og bare fortsatte å kjempe. Det er utrolig etter alle disse årene, sa Lucic-Baroni.

Det er første gang på 15 år at kroaten har kommet seg til 4. runde i en Grand Slam-turnering. Som 17-åring spilte hun i 1999 seg helt til semifinalen i Wimbledon.

Nederlaget var en stor skuffelse for annenseedede Halep. Hun var tapende finalist i årets Roland-Garros og tok seg til semifinalen i Wimbledon-turneringen.

Lucic-Baroni sikret seg seieren etter en halvannen time og 31 vinnerslag. I kvartfinalen møter hun italienske Sara Errani, som i sin kamp slo dobbelt US Open-vinner Venus Williams 6-0, 0-6, 7-6 (7-5). (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere