*Nettavisen* Sport.

Sjokkbrudd: Dumpet dager etter at bryllupsinvitasjonene ble sendt ut

SLUTT: Rory McIlroy og Caroline Wozniacki har gått fra hverandre. Foto: Montasje (NTB scanpix)

Stjernen fikk kalde føtter.

21.05.14 11:38

Det danske tennisesset Caroline Wozniacki og golfstjernen Rory McIlroy har vært blant idrettsverdenens mest profilerte par de siste årene.

Etter planen skulle de to stjernene gifte seg.

Nå bekrefter imidlertid McIlroy i en pressemelding at paret har gått fra hverandre. Det skjer bare dager etter at de hadde sendt ut invitasjoner til bryllupet.

Fikk kalde føtter
Det er Eurosport som melder dette onsdag formiddag.

- Bryllupsinvitasjonene som ble sendt ut i helgen, fikk meg til å forstå at jeg ikke er klar for å gifte meg, sier McIlroy i pressemeldingen.

- Jeg ønsker Caroline lykke til videre. Det fortjener hun. Jeg vil også takke for en fantastisk tid sammen. Mer vil jeg ikke si, sier nordiren.

Nordiren er regnet som en av verdens beste golfere, mens Caroline Wozniacki lenge har vært i verdenstoppen som tennisspiller.

50 millioner
McIlroy spilte så sent som i 2012 inn drøye åtte millioner dollar og ble med det nummer én på pengerankingen det året. Summen tilsvarer rundt 50 millioner norske kroner. Forrige sesong spilte McIlroy inn snaue 2 millioner dollar.

Klikk på bildet for å forstørre.

SLUTT: Lykken tok slutt for stejrneparet. Foto: Gareth Fuller (PA / NTB scanpix)

Wozniacki på sin side er tidligere verdensener i tennis, det til tross for at hun aldri har vunnet en Grand Slam-turnering. Det var i oktober 2010 at hun toppet rankingen. I 2009 var hun i finalen av U.S. Open, men måtte se seg slått av Kim Clijsters fra Belgia.

Den blonde 23-åringen er én av Danmarks mest profilerte idrettsstjerner og etter at hun ble sammen med McIlroy har hun også figuert på magasinforsider verden over.

Paret ble sammen i 2011 og forlovet seg nyttårsaften i 2013. Planen var at de to skulle gfte seg i august i år.

Slik gikk det til da paret ble forlovet:

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.