Boca Juniors er den største klubben i Argentina, og har for vane å dra med seg det ene trofeet etter det andre.

Derfor blir det stor oppmerksomhet og mye følelser de gangene det ikke skjer. Natt til onsdag var en slik dag, da stormakten tapte 16-delsfinalen i Copa Libertadores mot brasilianske Atlético Mineiro.

Kampen gikk til straffesparkkonkurranse, hvor hjemmelaget fra Brasil gikk seirende ut og kunne feire avansement.

Les også: Warholm svarer på Bolts tirade: - Må passe meg for ikke å bli hyklersk

Tidligere United-spiller gikk til angrep

Det var da det hele brøt ut i en stor slåsskamp. Boca-spillerne mente at dommerne hadde gjort en feil VAR-vurdering tidligere i kampen, og lot frustrasjonen gå utover hjemmelagets spillere. Videoer fra gangene ved lagenes garderober, viste det som til slutt utspilte seg til å bli en stor skandale.

Boca Juniors-spillerne ville ta seg inn i garderoben til Atletico Mineiro, men ble stoppet av brasiliansk politi. Sammenstøtene kom til et punkt hvor politiet så seg til nødt å bruke tåregass mot bortelagets spillere og støtteapparat.

Nå sprer det seg flere videoer i sosiale medier som viser den uoversiktlige situasjonen innenfor stadion murene.

En annen video viser tidligere Manchester United-forsvarer Marcos Rojo, som på et tidspunkt plukker opp et brannslukningsapparat og tilsynelatende er i ferd med å bruke det som et våpen.

Han blir derimot stoppet av både lagkamerater og det som ser ut til å være støtteapparat for sin nåværende klubb, Boca.

- Spillere er pågrepet

Som tidligere nevnt brukte den brasilianske politistyrken tåregass for å roe ned gemyttene, og nå bekrefter en av de betjente på stedet at enkelte spillere er arrestert.

- Kamplederen fortalt oss at det var høy temperatur og mye aggresjon etter kampen, så da iverksatte vi øyeblikkelig. Det er foreløpig tre spillere som har blitt tatt hånd om, og vil anmeldes for ordensforstyrrelse. Vi ser igjennom videomateriale nå for finne flere involverte, forteller Santiago Mayor i Minac Gerais-politiet til TyC Sports.

Les også: Tuftes reaksjon etter gedigen nedtur fikk lagkameratene til å stusse: - Det var jævlig kjipt

Boca-spillerne brukte blant annet metallgjerder i kampen mot politiet.