*Nettavisen* Sport.

Sjokkert over Hareide-holdning

Foto: Martin Hayhow (AFP/Scanpix)

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Craig Bellamy stilte seg helt uforstående til Åge Hareides uttalelse om at landskamper ikke bør spilles i penvær i mai. – Når du har på deg landslagstrøya, så gir du alt, sier Newcastle-spissen til TV 2 Nettavisen.

28.05.04 01:00

(NORGE – WALES 0-0): Newcastle-spissen Craig Bellamy ser sjokkert på TV 2 Nettavisens journalist da han får høre Åge Hareides uttalelse om at en landskamp med finvær i mai ikke har noen særlig verdi.

Hareide sa på torsdagens pressekonferanse at noen av landslagsspillerne nesten kom rett fra solsenga, og at man dermed ikke kunne regne med det helt store ”trøkket” fra landslagsspillerne.

- Når du spiller for landet ditt, og har landslagssdrakta på deg, så gir du alt, sier den beryktede Newcastle-spissen til TV 2 Nettavisen i typisk britisk fighterstil, og rister på hodet.

At han mener alvor, så vi da han i andreomgangen havnet i klinsj med Martin Andresen. Den norske landslagsspilleren fikk en solid dose stygge gloser etter at Andresen hadde gått inn i en knalltøff takling på Bellamy i andreomgangen.

- Ikke noe å bry seg om, sånn skal det være i en fotballkamp, sa Bellamy etter kampen, og gledet seg å være tilbake på banen etter syv ukers skadefravær.

Resultatet var han også fornøyd med.

- Husk at vi er et land med bare tre millioner innbyggere, og at vi hadde en haug med forfall, mens Norge stilte med et meget godt lag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.