RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokkert over Rosenborg

Sist oppdatert:
En kameratgjeng ville hedre sin døde venn ved å legge en Rosenborg-drakt ved kisten. Responsen fra Rosenborg var sjokkerende.

Nannestad mistet en fotballfrelst ung gutt på 16 år da Christer Gustavsen omkom i en bilulykke forrige søndag.

- Du skjønner liksom ikke at han er borte. Som kamerater er det tøft å takle det, sier Fredrik Vestgård til TV 2 Sporten.

Som en siste ære til sin fotballfrelste kamerat ønsket de å legge draktene til hans favorittlag, Rosenborg og Manchester United, ved kisten under begravelsen.

Guttene ringte Manchester United og fikk positiv respons. Den engelske storklubben sendte en United-drakt med Christers etternavn og alderen som draktnummer allerede dagen etter henvendelsen.

Svaret guttene fikk da de ringte Rosenborg var et ganske annet.

- Rosenborg sa at han ikke kom til å få noen glede av drakten i og med at han var omkommet, og hadde ikke sånn policy, forteller Vestgård.

- Det er så respektløst. Jeg finner ikke ord for det, sier Sverre Løvås Borgersen.

I ettertid lover Rosenborg å se på egne rutiner.

- Jeg vil jo snakke med de folkene og høre hva som er sagt og hva som er skjedd, så får vi eventuelt se hva vi finner ut av det, sier RBK-direktør Nils Skutle til TV 2 Sporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere