RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokkert over stjernenes bytur

Sist oppdatert:
Brann-stjernenes festing etter 0-6-tapet for Lyn sjokkerer supporterne.

SE ALLE MÅLENE OG LES ALT OM 10. RUNDE I TIPPELIGAEN HER!

Nettavisen skrev søndag om fem profilerte Brann-spilleres nattlige utskeielser i Oslo etter det ydmykende 0-6-tapet for Lyn.

Fra 0-6 til 06
Martin Andresen, Bengt Sæternes, Jan Gunnar Solli, Thorstein Helstad og Eirik Bakke avsluttet natten med et nachspiel på Majorstua, og ga seg ikke før klokka passerte 06. Til tross for at neste kamp spilles allerede onsdag.

Kilder Nettavisen har snakket med, forteller at flere av spillerne drakk alkohol.

- Jan Gunnar Solli er avholdsmann, så han drakk sikkert ikke, men jeg har vondt for å tro at fem spillere drar på Cosmo og så på nachspiel til 06, og bare drikker cola. Det har jeg ingen tro på, sa Mini Jakobsen søndag.

Han forventer at klubbledelsen reagerer. Det forventer også supporterklubben Bataljonen.

- Må reagere
- Dette er bortimot en skandale! Klubben bør reagere ganske kraftig. Administrasjonen må ta fatt i dette her, det er klinkende klart, sier nestleder Frode Hellebø til Nettavisen.

Spillerne skal, etter det Nettavisen forstår, ha fått klar beskjed om å holde seg unna alkohol etter den pinlige forestillingen mot Lyn. Likevel dro altså fem av klubbens største stjerner på byen.

- Tyder dette på manglende respekt for trener Mons Ivar Mjelde?

- Det er ikke bare treneren. De har tydeligvis ikke respekt for klubben de spiller for heller. I Bergen tar det gjerne av når det gjelder Brann, men det her blir ikke godkjent i det hele tatt blant fansen, mener Hellebø.

Snart ferie
- Å sitte og drikke til 06 om morgenen når man har så tett kampprogram synes vi ikke noe om. Da har de et problem med disiplinen. Det er egentlig ganske sjokkerende, mener Bataljonens nestleder.

Og legger til:

- Det er ikke mer enn 14 dager til de skal ha ferie. De kunne ha klart å holde seg til den tid.

Hva mener du om Brann-stjernenes bytur? Si din mening i kommentarfeltet!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere