RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokkerte på Highbury

Sist oppdatert:
Sheffield United får en sjanse til mot Arsenal etter at mesterskapsserielaget utlignet i kampens siste minutt. Lundekvams Southampton sviktet hjemme.

Arsenal slet med å trenge igjennom Sheffield United-forsvaret, og maktet ikke å få ballen i mål før 12 minutter gjenstod i 5. runde-oppgjøret. Men da Robert Pires ga hjemmelaget ledelsen etter 78 minutter, følte de fleste seg trygge på at Arsenal skulle sikre avansement.

Alle utenom Sheffield United.

De fikk straffe i kampens siste minutt, en straffe som Andy Gray satte i mål. Kampen endte 1-1. Dennis Bergkamp ble utvist for Arsenal etter 35 minutter.

Pinlig uavgjort
Claus Lundekvams Southampton mislyktes i å slå Brentford fra Football League 1 hjemme på St. Marys. Henri Camara scoret to raske mål for Soton tidlig i første omgang, og det så ut til å gå Southamptons vei, men London-forstadslaget Brentford svarte to ganger og får omkamp hjemme på Griffin Park.

Sam Sodje og Isaiah Rankin scoret for gjestene.

Leicester slo Charlton på bortebane, og er eneste lag utenfor Premier League som er videre uten omkamp. Dion Dublin ble matchvinner på overtid for Leicester.

Kampfakta alle kampene her

Bolton - Fulham 1-0

Charlton - Leicester 1-2

Southampton - Brentford 2-2

Everton - Manchester United 0-2

Søndag spilles de tre siste oppgjørene i FA-cupen:

Burnley - Blackburn 14:40

Tottenham - Nottingham 16:00

Newcastle - Chelsea 17:00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere