RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokkmelding for Henning Berg

Foto: Aleksander Andersen (Scanpix)
Sist oppdatert:
LSKs nykommer må opereres og er ute i seks måneder.

Torsdag i forrige uke signerte midtbanespilleren Youssef Sekour (23) for Lillestrøm. Starten på LSK-karrieren har blitt et mareritt både for ham og klubben.

I en treningskamp mot Odd Grenland fredag, skadet han seg etter et kvarters spill.

Må opereres
Mandag ble det klart at trener Henning Berg må klare seg uten nykommeren de seks første månedene av sesongen. Det vil faktisk si ut hele kontraktstiden, ettersom Sekour bare har kontrakt til 1. august.

- Vi har vært på MR-undersøkelse med Youssef nå. Der ble det bekreftet det vi fryktet at han har røket fremre korsbånd. Det betyr at han må opereres og har en seks måneders opptrening foran seg i etterkant av operasjonen, sier Geir Kåsene, fysioterapeut og fysisk trener i LSK, til LSK.no mandag ettermiddag.

Følg vår dekning av Tippeligaen på Nettavisens nye iPhone App!

Blir i klubben
Til tross for at Sekour vil være skadet gjennom hele kontraktstiden, blir han værende på Åråsen for å trene seg opp igjen.

- Vi ønsker at han skal få de beste muligheter til å bli frisk igjen. Det er mange fotballspillere som har hatt korsbåndskader og kommet tilbake. Han vil få samme oppfølging som alle andre av våre spillere. Jeg pratet med han i stad og han har klare ambisjoner om å komme tilbake og spille for LSK, sier sportslig leder Torgeir Bjarmann.

Lillestrøm innleder årets sesong med bortekamp mot Stabæk søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere