RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Sjokkmelding til United-fansen

Sist oppdatert:
Driblekunsteren Cristiano Ronaldo sier han vil bort fra Old Trafford.

Ronaldo ønsker å spille for Real Madrid og planlegger å diskutere sin fremtid med den spanske kubben etter VM-sluttspillet i Tyskland.

Den oppsiktsvekkende nyheten blir referert av det internasjonale nyhetsbyrået Reuters tirsdag formiddag.

- Jeg har fortalt min agent jeg er forberedt på å forlate Manchester United. Jeg ønsker å løse dette på best mulig vis. Jeg ønsker å spille for Real Madrid og drømmer om det går i orden, sier Ronaldo til den spanske dagsavisen Marca tirsdag, ifølge Reuters.

- Håper klubbene blir enige
Real Madrid skal velge ny president 2. juli, og kandidaten Juan Miguel Villar Mir har allerede snakket med Manchester United og Portugals dribleglade ving om en overgang.

Ronaldo bekrefter at han vil skrive under for Real Madrid om Villar Mir vinner presidentvalget.

- Jeg er blitt med på Villar Mirs prosjekt fordi det er seriøst, og fordi han følger de rette prosedyrene, sier Ronaldo.

Og legger til:

- De har allerede fortalt meg at deres neste steg er å snakke med Manchester United og starte forhandlinger om min overgangssum. Villar Mir har lovet meg å snakke med klubben, men det eneste vi har gjort foreløpig er å snakke via agenter.

Valgflesk
Villar Mirs valgflest om å sikre Real Madrid Cristiano Ronaldo er ikke ulikt det Florentino Perez brukte i 2000, da han lovet fansen Barcelonas Luis Figo om de stemte på ham.

Perez vant valget, og sjokkovergangen til Figo var et faktum like etter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere