RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokkretur for Thierry Henry?

Foto: Eddie Keogh/SCANPIX
Arsène Wenger vurderer å gi Thierry Henry (34) kontrakt.

Tidligere denne måneden poserte Thierry Henry ved siden av statuen av ham selv, da denne ble avduket utenfor Arsenals hjemmebane Emirates Stadium. Nå kan dette bli et vanlig syn: Henry og Henry side ved side.

Arsenal-legenden har trent med klubben siden New York Red Bulls-sesongen tok slutt og åpenbart gjort sakene sine bra, til tross for at han kommer fra en liga (Major League Soccer) som ligger på et betydelig lavere nivå enn Premier League

Arsène Wenger vurderer nemlig å hente ham inn i januar, dersom han kan få Major League Soccer-klubben med på en avtale.

Både Marouane Chamakh og Gervinho forsvinner i forbindelse med afrikamesterskapet, som sparkes i gang 21. januar. Spissduoen kan bli borte i fire til seks uker.

- Første januar er den viktige datoen for oss. Vi har sju dager på oss til å ta en avgjørelse og jeg vil gjøre det i løpet av de neste sju dagene. Det er derfor jeg har fri julaften. Jeg må tenke over dette. Det ideelle for oss er en kortsiktig avtale, men jeg har ikke sendt noen forespørsel ennå, sier Wenger ifølge The Guardian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere