RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokkseieren i Australian Open

Foto: Rob Griffith (Ap)
Sist oppdatert:
Det er ikke første gang jeg slår en toppspiller, sier vinneren.

Argentineren Juan Martin Del Potro gikk på et sjokknederlag i 3.-rundekampen mot franske Jeremy Chardy og er ute av Australian Open.

Franskmannen tok en sikker ledelse med 6-3 seier i begge de første settene, men Del Potro klarte å slå tilbake og utligne før avgjørelsen falt i det femte og siste settet. Der ble franskmannen for sterk. Han vant en ny 6-3 seier, og dermed var det takk og farvel til argentineren.

– Jeg slo Andy Murray i Cincinnati i fjor, så det er ikke første gang jeg slår en toppspiller, men det er annerledes å vinne her, for dette er Australian Open, og jeg møtte en av favorittene. Det er klart dette er en stor seier for meg. Det er kanskje det største jeg har klart i karrieren min til nå, så jeg må bare si at jeg er kjempeglad, sa den 36. rankede Chardy etter sjokkseieren.

Han er nå klar for kvartfinalen i turneringen.

– Denne turneringen er over for meg. Det er ikke så mye mer å si om det. Nå må jeg bare jobbe hardt videre, for sesongen er jo ikke mer enn så vidt startet, og jeg har tro på meg selv. Jeg skal komme sterkt tilbake, sa Del Potro. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere