*Nettavisen* Sport.

Sjokktap for Andy Murray

Foto: (Foto: Scanpix)

Man vet aldri hva Marat Safin kan finne på.

10.01.08 11:01

Andy Murray kom rett fra finaleseier i Qatar Open til Kooyong Classic, nok en oppvarmingsturnering til Australian Open. Alle hadde nok regnet med at russiske Marat Safin, som ikke akkurat har vært i toppform de siste årene, skulle bli en enkel sak for den fremadstormende skotten.

Men Safin skal man aldri avskrive. Safin vant kampen på overbevisende vis med 6-1, 6-4.

Murray slo Safin i samme turnering for ett år siden, men fikk bra bank natt til onsdag i turneringen som foregår i Melbourne.

- Det tar nok et par dager etter at du kommer hit før kroppen er 100 prosent igjen. Jeg fikk ingen god start heller, men jeg føler meg OK. Bare litt sliten, forklarte Murray overfor sin nettside etter tapet.

Kooyong Classic er en oppvisningsturnering der åtte spillere deltar. Murray føler seg trygg på at kampen mot Ivan Ljubicic torsdag blir en helt annen affære.

- Det er forberedelser til Australian Open. Det viktigste er å være i form til mandag, sier han videre.

Andy Roddick og Marcos Baghdatis er også med i turneringen, men Roger Federer måtte trekke seg på grunn av sykdom. David Nalbandian måtte også trekke seg.

Roddick begynte på imponerende vis med å slå Ivan Ljubicic 6-3, 6-0. Baghdatis tok seg av Nikolai Davydenko med settsifrene 6-4, 4-6, 6-1.

Klikk her for flere tennisnyheter.
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene.

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.