RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokktap for Liverpool

Sist oppdatert:
Det var klasseforskjell mellom topp og bunn i Southampton lørdag. Hjemmelaget, som kjemper mot nedrykk, var klart bedre enn ambisiøse Liverpool.

SOUTHAMPTON - LIVERPOOL 2-0: Merseysidepolitiet vurderer trolig å etterlyse Liverpools forsvar etter kampen mot Southampton lørdag. Kanskje bør også Rafael Benitez stille opp med finnerlønn.

Det var nemlig klasseforskjell mellom Southampton og Liverpool lørdag. Bunnlaget Southampton var et klart bedre lag enn de for anledningen gulkledde gjestene fra Liverpool.

Det var ingenting som tydet på at Liverpool faktisk kjemper om en plass blant de fire beste i Premier League. Det tok ikke mer enn fem minutter før hjemmelaget tok ledelsen.

Mauricio Pellegrino klarte ikke å klarere ballen fra egen 16-meter, og ballen ble snappet opp av David Prutton. Han satte ballen enkelt forbi Jerzy Dudek til 1-0 for Southampton.

Det stoppet ikke med det. Midtveis i første omgang kom David Prutton enkelt til innlegg fra høyrekanten. Ballen fant Peter Crouch foran mål, mens Liverpool-forsvaret var totalt feilplassert. Den høyvokste spissen headet enkelt inn 2-0.

Etter lørdagens forestilling vil det nok komme spørsmål om hvorfor Jamie Carragher er flyttet ut på høyreback for å gjøre plass til Mauricio Pellegrino i midtforsvaret. Det vanligvis solide Liverpool-forsvaret var alt annet enn solid.

Southampton tok sin første seier under manager Harry Redknapp, og står med 18 poeng etter 24 kamper. Liverpool har 37 poeng, og er fortsatt et godt stykke bak den fjerdeplassen de sikter mot.

Claus Lundekvam spilte for øvrig sin 276. kamp i engelsk fotball. Det er norsk rekord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere