RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Sjokkuttak for TIK-spiller

Sist oppdatert:
- Jeg skjønte ingenting, sier Trondheims Nick Smith etter at han ble tatt ut på det kanadiske landslaget i ishockey.

Smith skal spille i en turnering i Slovakia neste uke, hvor også Sveits og Østerrike er med.

- Det er mange fantastiske ishockeyspillere i Canada, og bare det å få representere landet er helt utrolig, sier Smith til TV 2 Nettavisen.

Utrolig høst
Smith står med 38 poeng på 23 kamper denne sesongen for Trondheim, og deler toppscorertittelen så langt med 18 mål - like mange som Lars Erik Spets. Da Trondheim slo Storhamar 1-0 tirsdag kveld ble Spets matchvinner, men Smith gjorde forarbeidet da han skjøt i tverrliggeren.

- Men selv om det har gått bra her, kom uttaket fullstendig ut av det blå på meg. Jeg hadde ikke peiling. Så fikk jeg telefonen. For å si det sånn - jeg har vært ganske giret etterpå, sier han og gliser.

Etter helgas kamper tar eliteserien pause frem til januar. Smith går derfor ikke glipp av noen kamper for Trondheim når han spiller for Canada. Turneringen spilles 13. til 19. desember.

- Så fryktelig dyrt
Han har bare én ting å klage på med oppholdet i Norge.

- Alt er så fryktelig dyrt - dobbelt så dyrt som hjemme. Jeg og dama prøver å spare penger, og dermed sier det seg selv at det blir mye tv-titting når jeg ikke trener eller spiller kamper, sier han forklarende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere