RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sju av åtte BLNO-klubber fikk lisens

Liganemnda i BLNO har gitt sju av de åtte søkerne lisens for de neste to årene. Kongsberg Penguins har frist til 4. mai med å innfri lisenskravene. Njård trakk sin søknad.

Asker Aliens, Bærums Verk Jets, Frøya Ambassadors, Harstad Vikings, Kristiansand Pirates, Tromsø Storm og Ulriken Eagles fikk tirsdag lisens for å spille i BLNO de neste to sesongene.

Kongsberg Penguins har fått utsatt fristen til 4. mai med å legge fram en økonomisk plattform som liganemnden kan godkjenne.

Njård, som eneste nye søker, trakk søknaden da klubben følte de ikke hadde det økonomiske fundament en satsing i BLNO krever.

- Det har vært en krevende prosess å komme frem til de lagene som nå er godkjent for spill i BLNO. Det er spesielt områdene økonomi og organisasjon som har vært de mest utfordrende områdene for mange av klubbene, sier leder Per Burud i liganemnden til NTB.

Han sørger for at klubbenes ønske om en tettere oppfølging framover blir fulgt. Det gjøres for spesielt å sikre den sportslige kvaliteten på ligaen, men også for å bedre det organisatoriske og økonomiske.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere