RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skade stoppet Sjarapova

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Den rusasiske stjernen sliter med kragebeinet.

Maria Sjarapova trakk seg tirsdag fra den internasjonale tennisturneringen i Brisbane på grunn av en skade i kragebeinet.

Skaden kom svært ubeleilig for den russiske stjernespilleren, for den ødelegger hele opplegget hennes i oppladningen til Australian Open senere i januar. Hun skulle ha møtt Jarmila Gajdosova i annen runde av Brisbane-turneringen, men ga arrangørene beskjed om at det ikke kunne bli noe av på grunn av den skaden hun har pådratt seg i høyre kragebein.

I desember trakk hun seg også fra en oppvisningskamp mot danske Caroline Wozniacki i Seoul, så 2013 begynte som 2012 sluttet for verdenstoeren. Det var kragebeinet som gjorde at hun ikke kunne spille mot Wozniacki også.

– Vi føler med Maria (Sjarapova), for vi har sett hvor tungt for henne det var å trekke seg fra denne turneringen, sa turneringsdirektør Cameron Pearson, da det var klart at den russiske toppspilleren var ute av turneringen i Brisbane.

– Hun har jobbet hardt med å bli klar til denne turneringen, både i gymnastikksalen, på banen og med legene, men dessverre klarte hun ikke å bli så bra at hun kunne fortsette turneringen, sa Pearson videre.

Australian Open starter 14. januar, men det er for tidlig å si om årets første Grand Slam-turnering går med eller uten Sjarapova på banen i Melbourne. (©NTB)

Les flere saker fra 2012:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere