Gå til sidens hovedinnhold

Skade stoppet Sjarapova

Den rusasiske stjernen sliter med kragebeinet.

Maria Sjarapova trakk seg tirsdag fra den internasjonale tennisturneringen i Brisbane på grunn av en skade i kragebeinet.

Skaden kom svært ubeleilig for den russiske stjernespilleren, for den ødelegger hele opplegget hennes i oppladningen til Australian Open senere i januar. Hun skulle ha møtt Jarmila Gajdosova i annen runde av Brisbane-turneringen, men ga arrangørene beskjed om at det ikke kunne bli noe av på grunn av den skaden hun har pådratt seg i høyre kragebein.

I desember trakk hun seg også fra en oppvisningskamp mot danske Caroline Wozniacki i Seoul, så 2013 begynte som 2012 sluttet for verdenstoeren. Det var kragebeinet som gjorde at hun ikke kunne spille mot Wozniacki også.

– Vi føler med Maria (Sjarapova), for vi har sett hvor tungt for henne det var å trekke seg fra denne turneringen, sa turneringsdirektør Cameron Pearson, da det var klart at den russiske toppspilleren var ute av turneringen i Brisbane.

– Hun har jobbet hardt med å bli klar til denne turneringen, både i gymnastikksalen, på banen og med legene, men dessverre klarte hun ikke å bli så bra at hun kunne fortsette turneringen, sa Pearson videre.

Australian Open starter 14. januar, men det er for tidlig å si om årets første Grand Slam-turnering går med eller uten Sjarapova på banen i Melbourne. (©NTB)

Les flere saker fra 2012:

Kommentarer til denne saken