*Nettavisen* Sport.

Skadeopptur for United

Foto: Carl De Souza/AFP

Skadeplagede Manchester United har endelig fått mer enn resultater å glede seg over.

11.12.09 20:39

Nemanja Vidic, Manchester Uniteds harde bauta i forsvaret, har mistet de to siste kampene på grunn av influensa. Nå er han meldt frisk til lørdagens kamp mot Aston Villa.

United har slitt kraftig med skader i forsvarsrekken og har brukt spillere som Michael Carrick, Darren Fletcher og Patrice Evra som midtstoppere i de siste kampene. I onsdagens Champions League-kamp mot Wolfsburg mønstret United nærmest et B-lag.

Vikarer
Vidic går rett inn i laget og får Michael Carrick som midtstopperpartner.

- Vidic er tilbake. Det er gode nyheter, ettersom morgendagens motstandere er gode til å slå innlegg, sier United manager Alex Ferguson til Daily Mirror.

Ferguson sikter nok her til at Villa har meget sterke og gode hodespillere på angrepsplass, deriblant John Carew. United har blant andre 173 cm høye Evra i forsvaret også, og Vidic (188 cm) blir dermed et kjærkomment innslag.

Les også: Håper å slippe Carew

Fleksible spillere
United slapp bare inn et mål mot Wolfsburg, og de vikarierende midtstopperne Michael Carrick og Darren Fletcher skjemmet seg ikke ut.

- Det er oppmuntrende å vite at spillere som Carrick og Fletcher kan spille i flere ulike posisjoner, slik de viste mot Wolfsburg. Dette er oppmuntringen vi trenger for å komme igjennom de defensive problemene. Carrick vil spille sammen med Vidic og Darren vil spille høyreback, sier manageren.

De defensive problemene ser ut til å løse seg nå fremover. Ferguson ser på utsiktene med et positivt blikk.

- Rafael da Silva vendte tilbake til trening i går og han er klar for tirsdagens kamp. Wes Brown begynte å trene i dag, også han vil være tilbake tirsdag. Gary Neville, John O'Shea og Jonny Evans er ikke klare ennå. Rio Ferdinand gjør fremskritt og burde være klar igjen om tre uker, avslutter Ferguson.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag