RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skader kan knuse Robsons drøm

Foto: Knut Fjeldstad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Bobby Robson drømmer om å ta Newcastle til klubbens første europacupfinale på 35 år. Med flere sentrale spillere på skadelisten kan det bli tøft.

Siste hinder på veien mot finalen i Göteborg er Marseille. Med 0-0 i første kamp er Newcastle klar for finale i Göteborg 19. mai dersom det ikke blir tap i Frankrike torsdag kveld.

Finaleplass viktigst
Det er mye som står på spill for laget fra Nord-England i kveld. Newcastle er i høyeste grad med i kampen om den viktige 4. plassen i Premier League, men for spillerne og fansen henger en etterlengtet europacupseier høyere.

- Vi har én sjanse til å klare dette, og vi kan ikke feile. Vi vil gi alt vi har på alle måter: innsatsvilje, mot, entusiasme. Kjempe til siste slutt. Dette er vår siste mulighet; spillerne vet det - de er ikke dumme. Hvis vi spiller bra har vi en fair sjanse, sier Bobby Robson til Newcastle-avisen The Journal.

- Når sesongen har gått som den har uten at vi har gjort det så bra som vi ønsker i serien, blir kveldens kamp ekstra viktig.

- Jeg skjønner folks følelser når folk sier det er vår viktigste kamp i år, sier Robson 71-åringen.

Skadeskutt
Robson må klare seg unten flere av sine antatt viktigste menn i kveldens returmøte. Craig Bellamy, Kieron Dyer og Jermaine Jenas er uaktuelle. Den franske vingen Laurent Robert hinket av banen under kampen mot City sist helg, og er usikker til kveldens kamp, mens Jonathan Woodgate er ute for resten av sesongen med en lårskade.

Det eneste lyspunktet for Robson er Lee Bowyer kan bli klar for kampen i siste liten. Den tidligere Leeds-spilleren blir med på flyet til Frankrike, og kan spille seg inn på laget dersom han imponerer i den siste treningsøkten.

Marseille får tilbake landslagsspissen Steve Marlet og kapteinen Brahim Hemdani etter skade, mens egypteren Ahmed Hossam Mido ikke er frisk igjen etter kneskaden.

TV 2 Nettavisen følger kampen direkte fra kl. 21.00!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere