Skader kan tvinge Brann til spillerkjøp

Brann hadde i utgangspunktet satt strek for spillerkjøp da Martin Andresen var på plass. Nå kan skader på nøkkelspillere tvinge bergensklubben ut på spillermarkedet igjen.

28.01.05 08:32

- Skader vil det alltid være, men blir sentrale spiller ute i lang tid må vi diskutere om det blir aktuelt å hente inn erstattere, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til Bergens Tidende.

Martin Andresen har ikke trent med sin nye klubb etter at overgangen gikk i boks før jul. Det er ennå høyst usikkert når landslagskapteinen er tilbake i aksjon.

Også Robbie Winters' lyskeskade bidrar til frustrasjon for Mons Ivar Mjelde. Fjorårets toppscorer, som ikke har vært i aksjon siden Royal League-kampene i november, var i går til undersøkelse ved Volvat medisinske senter i Oslo. Der ble det klart at skotten slipper unnar operasjon i denne omgang, men det er klart at heller ikke han rekker Royal League-kampene om en knapp måned.

Royal League er imidlertid Mjeldes minste bekymring. Verre er det at ingen kan garantere at duoen er frisk til seriestart 10. april. Det kan tvinge frem nye spillerkjøp.

Også Olafur Bjarnason og Christian Kalvenes har slitt med skade, men de to forsvarerne ventes å være tilbake i aksjon om relativt kort tid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.