RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skader og utestengelser i Premier League

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Vi gir deg listen over skadete og utestengte spillere i Premier League.

Helgens Premier League-runde inneholder mange interessante kamper for de med en sunn interesse for fotballen på den engelske delen av den britiske øya.

Her kan du se hvilke kamper Norsk Tipping tilbyr vinnerodds på

Les også: Siste nytt før tippeligarunden

Arsenal - Blackpool (lørdag 16.00)
Arsenal, som spilte uavgjort i sin første kamp borte mot Liverpool, møter Blackpool. Hjemmelaget sliter med mange skader, og både Nasri og Emmanuel Frimpong er nye på skadelisten før kampen mot overraskelseslaget Blackpool som sjokkåpnet borte mot Wigan. Bortelaget har hatt en turbulent uke etter at Karl Oyston trakk seg som styreleder med en god del bråk rundt hva som skjedde. Hvor mye det påvirker spillerne er vanskelig å si, men at manager Ian Holloway er påvirket er sannsynlig. I sommer gikk det sterke rykter om at han ville trekke seg grunnet samarbeidsproblemer med styret.

Arsenal har også Denilson, Song, Djourou, Bendtner og Ramsey på skadelisten. Song og Denilson kan være mulige til kampen mot Blackpool. Hos bortelaget er Southern, Almond og Clarke ute. Laurent Koscielny er utestengt etter sitt røde kort mot Liverpool.

Vårt resultattips: 4-0

Dagens tippetips: Stoke temmer Tottenham
Dagens oddstips: Barcelona vinner stort

Birmingham - Blackburn (lørdag 16.00)
Blackburn begynte godt mot Everton i sin første kamp, og har kun Grella på listen over personer ute. Olsson og Dunn har slitt med skader, men kan være spilleklare til lørdag. For Birmingham er Kevin Phillips ute.

Bradley Mason og Toni Vestic er utestengt for Blackburn.

Vårt resultattips: 1-1

Everton - Wolves (lørdag 16.00)
Victor Anichebe har slitt med kneet for Everton, men kan være tilbake til helgens kamp. For Wolves har Doyle og Zubar slitt med skader, men kan også være spilleklare. Ingen av lagene har utestengte spillere.

Vårt resultattips: 2-0

Stoke - Tottenham (lørdag 16.00)
Stoke har Ricardo Fuller utestengt før helgens kamp, men det er ingen utestengte spillere hos Tottenham. Bortelaget sliter med skader og Modric, O'Hara, Bentley og Woodgate er alle ute. Defoe har slitt med en skade, men kan bli spilleklar. Stokes Kenwyne Jones har slitt med en skade, men skal visstnok bli spilleklar til helgens kamp. Lawrence er ute for Stoke.

Vårt resultattips: 0-1

Sjekk programmet til Langoddsen her

West Ham - Bolton (lørdag 16.00)
Hjemmelaget har Hitzlsperger som usikker, men Kurucz, Hines og Collison er ute. Bolton har McCann som usikker og O'Brien ute.

Vårt resultattips: 1-0

WBA - Sunderland (lørdag 16.00)
Cattermole er utestengt for Sunderland. Laget har også Reid, Gordon og Meyler på skadelisten. For WBA ser det relativt skadefritt ut.

Vårt resultattips: 1-2

Scoringsvarsel for 180 engelske lag!

Wigan - Chelsea (lørdag 18.15)
Wigan, som sjokkåpnet negativt sett mot Blackpool, skal møte Chelsea som startet sterkt. Wigan har Caldwell utestengt (og skadet), mens de også har skade på Moses. Hos Chelsea er det kun Bosingwa som er ute. Alex har slitt med skader, men skal være ok i følge en del kilder. Sam Hutchinson måtte avslutte sin karriere på grunn av en kneskade denne uken for Chelsea.

Vårt resultattips: 0-3

Newcastle - Aston Villa (søndag 14.30)
Edgar er utestengt for Newcastle, som også har en lang skadeliste. Lovenkrands og Guthrie kan rekke kampen, men det gjør ikke Kadar, Gosling, Best, Simpson og Taylor. Hos Villa har Davies, Abgonlahor, Collins og Cuellar slitt med skader denne uken - men de regnes alle som mulige til kampen. Delph er ute.

Vårt resultattips: 2-2

Fulham - Manchester United (søndag 16.00)
Hjemmelaget har Konchesky og Schwarzer som usikre, og Kamara, Senderos og Johnson helt ute. Hos United sliter Evea, Hargreaves, Ferdinand og Anderson med skader. Pogba og De Laet er utestengt.

Vårt resultattips: 0-2

Manchester City - Liverpool (mandag 21.00)
Agger fikk hjernerystelse for Liverpool mot Arsenal og er usikker til kampen. Mascherano har også slitt med skade og er kanskje ute. Joe Cole er utestengt for bortelaget. City har skade på Kolarov, og Boateng er også usikker.

Vårt resultattips: 2-0
Denne kampen er på Oddsbomben

Er det skader eller utestengelser vi ikke har fått med oss? Bruk kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere