RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skaderammet Fram Larvik tvinges til å spille kamp i helgen


Petter Belsvik og Fram Larvik er i akutt skadekrise. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Petter Belsvik og Fram Larvik er i akutt skadekrise. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Fram Larvik fortviler. Annendivisjonslaget fikk ikke utsatt helgens kamp i 2. divisjon mot Nybergsund Trysil. Kun åtte spillere er tilgjengelige.

– Kampreglementet gir ikke grunnlag for å utsette grunnet skader. Det gjelder kun sykdom og akutte hendelser, sier seksjonsleder for turneringsadministrasjon og arrangement i Norges Fotballforbund, Rune Pedersen, til NTB.

Fram har kun åtte spillere tilgjengelig til seriekampen.

– Vi møter opp for å gjennomføre kampen, slik at vi ikke mister plassen, sier sportslig leder Ørjan Berg Hansen til lokalavisen Østlands-Posten.

Sist helg tapte Fram hele 0–7 mot Elverum. Da måtte klubben kaste innpå den sportslige lederen i spill. Også han ble skadd.

Ifølge Fram-trener Petter Belsvik er det ikke aktuelt å ta med juniorer til Nybergsund. Det betyr at man bare stiller med keeper og sju utespillere.

– Nei, de er ikke i nærheten av å være klare for det nivået. Det ville nærmest ødelagt unge juniorspillere å være med på noe sånt, og det er ikke særlig god spillerutvikling, sier Belsvik.

– Vi tok en liten risiko, på grunn av elendig økonomi, med å ha få folk i stallen, og vi måtte også frigi Ola (Alsaker) og Jone (Rugland) på grunn av økonomien. Men det mannefallet vi har hatt, hadde jeg aldri sett for meg. Det er helt ekstremt, fortsetter den tidligere storscoreren.

Fram står i fare for å rykke ned til 3. divisjon.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere