Gå til sidens hovedinnhold

Skadesjokk for Danmark

Nicklas Bendtner og Simon Kjær forlot onsdagens trening med skade.

Nicklas Bendtner er usikker til Norge-kampen på lørdag. Det melder Ekstrabladet.

Under onsdagens trening vrikket Arsenal-spilleren ankelen, og måtte forlate treningen. Samtidig måtte også Nicklas Pedersen gi seg. I går forlot Daniel Agger danskenes trening, men han var tilbake i aksjon onsdag.

Det er altså ikke bare Norge som sliter med skader på nøkkelspillere.

Bendtner tråkket over, og det er usikkert hvor lenge han må stå på sidelinjen før ankelen er leget. Han fikk lagt på is med en gang overtråkket skjedde, og ble deretter i all hast kjørt vekk fra treningen sammen med landslagslegen.

- Det så ikke godt ut, skriver Ekstrabladet, som hadde en mann på treningen.

Simon Kjær ble også skadet på onsdagens trening. Midtstopperen ble hjulpet haltende av banen, og det ser alvorlig ut for den danske stjernen.

«- Simon Kjær havde tydeligvis meget store smerter og tårer i øjnene. Han kunne ikke selv støtte på venstre ben.», skriver stjernejournalist Morten Crone Sejersbøl i sporten.dk.

Nicklas Pedersen har den minst alvorlige skaden - en muskelskade i beinet. Nicklas Bendtner har fått en ankelforvridning. Simon Kjær har trolig også fått en ankelforvridning, men har i tillegg strukket det ytre leddbåndet, melder danske TV 2.

Det er ventet at danskene skal offentliggjøre skadeomfanget på en pressekonferanse kl 18. Nettavisen kommer tilbake med mer så fort det er klart.

HTML EMBED
Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken