Skadesjokk for Dawson

Foto: Reuters/Scanpix

Tottenham-spilleren kan være ute i to måneder.

04.09.10 19:27

Det var i Englands oppgjør mot Bulgaria på Wembley fredag at Tottenhams midtstopper Michael Dawson måtte forlate banen med skade.

Nå viser det seg at skaden er meget alvorlig og at Dawson må belage seg på et lengre opphold fra fotballbanen. For en skade i både kneet og ankelen gjør at midtstopperen fort kan gå glipp av hele to måneder med fotball.

Det er Tottenham som bekrefter dette på sin hjemmeside.

- Michael Dawson har strekt leddbånd i både venstre kne og venstre ankel. Forsvarsspilleren har trukket seg fra den engelske troppen og blir ute i seks til åtte uker, skriver Tottenham i en pressemelding.

Det er dårlig nytt for londonlaget, som for første gang er med i Champions League denne sesongen. Det betyr et tøft kampprogram og større slitasje enn tidligere. Med Ledley King som en av klubbens andre midtstoppere er det også et ekstra behov på den posisjonen, dermed er skaden meget ubeleilig for Tottenham-manager Harry Redknapp.

Men også for England-sjef Fabio Capello er Dawsons bortfall ugunstig. Allerede har han Rio Ferdinand og John Terry ute, og med Dawson borte, må han altså komponere nok en ny midtstopperduo før oppgjøret mot Sveits på bortebane førstkommende tirsdag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag