RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadeskutt Glimt mot Løv-Ham

Sist oppdatert:
Bodø/Glimt gjester i dag Løv-Ham uten flere av sine sterkeste spillere.

Etter et surt tap på Bryne forrige helg, er det i dag nye poengsjanser for Løv-Ham. Motstander Bodø/Glimt er på papiret en av de tøffeste motstanderne denne sesongen, men går på banen uten sentrale spillere som Runar Berg, keeper Tor Egil Horn og spillende trener Erik Hoftun. I tillegg kjemper flere spillere mot klokka for å rekke kampen på Krohnsminde.

Stig Johansen sliter med spenning bak i det høyre låret, men har ikke gitt opp å bli spilleklar. Olav Råstad har pådratt seg omgangssyke, og har ikke vært på trening de siste dagene. I tillegg venter Stian Theting på konas fødsel, skriver Avisa Nordland.

Løv-Ham rapporterer på sine hjemmesider om litt smårusk i troppen. Erlend Storesund er i ferd med å bli skadefri, men bli ikke kampklar i kveld. Henning Aga og Johnny-Mikael Gallefoss sliter også med småskader, men ventes klar.

Thor-Jørgen Spurkeland er på landslagssamling med G19-landslaget og er ikke aktuell.

Kampstart på Krohnsminde er klokken 1800.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere