RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadesmell for City

Foto: Sharon Latham / Pa Photos
Roberto Mancini er bekymret over Mario Balotellis nye skade.

Den italienske spissen ventes å være ute av spill i en måneds tid på grunn av en kneskade. I verste fall vil skaden holde Balotelli ute enda lenger.

- Jeg er bekymret fordi han ikke kan spille på tre eller fire uker under en viktig periode for oss, sier Manchester Citys manager Roberto Mancini ifølge BBC.

20-åringen har allerede mistet store deler av sesongen etter en kneoperasjon og en suspensjon. Han ble operert i september og etterpå utestengt etter sitt røde kort mot WBA.

- Å gjennomgå en operasjon og så få et nytt problem to måneder senere, er rart. Han kan komme til å trenge et nytt inngrep. Vi vet rett og slett ikke. Han må hvile, så vil han få behandling og forhåpentlig bli bra, forteller Mancini.

Manchester City har imidlertid en erstatter klar. Torsdag ble nemlig Edin Dzeko presentert for fans og presse. City betaler Wolfsburg 27 millioner pund for spissen.

Skaden til Balotelli kan imidlertid bety at Mancini dropper planene om å selge Emmanuel Adebayor. Roque Santa Cruz blir nok solgt uansett, dersom City finner en kjøper.

- For Roque er det fortsatt mulig. Han er en fin fyr og fortjener å spille. Men jeg vet ikke med Emmanuel. Vi må vente og se, sier Mancini.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere