RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadet av balljente

Michael Llodra krasjer med balljente Erin Lorencin i Wimbledon.
Michael Llodra krasjer med balljente Erin Lorencin i Wimbledon. Foto: AFP/ Scanpix
Sist oppdatert:
Og da fikk en annen balljente vikariere for den skadde tennisspilleren!

Michael Llodra løp tvers over Centre Court for å slå en retur på motstanderens stoppball. Han klarte det med nød og neppe, men fortsatte rett inn i dommerstolen, og krasjet med balljenta som satt ved nettet. Balljenta hadde ingen sjanse til å unnslippe da Llodra landet oppå henne.

Opptrinnet skjedde under Wimbledon-turneringen i London.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Begeistret publikum
Ved første øyekast så det ikke ut som noen ble skadet. Den 15 år gamle balljenten, Erin Lorencin, så litt sjokkert ut, men ble hjulpet opp. Til publikums store begeistring fikk hun en klem av franskmannen, som deretter løp ut for å fortsette kampen, skriver Times Online.

Like etter ble han tvunget til å forlate banen for å få behandling. Motstanderen, Tommy Haas følte kanskje en stor skuffelse for at kampen endte etter 20 minutter, og fortsatte å spille med en av balljentene.

Imponerte stort
Chloe Chambers, som også er 15, imponerte så mye at publikum begynte å rope: - Kom igjen, Tommy! Chambers er en ivrig tennisspiller og fikk spille fem minutter foran 11300 tilskuere.

Ut fra reprisene så det ut som at Llodra slo foten og hoften i metalldelene av dommerstolen. Alle balljentene kom ut igjen på banen senere, til og med Chloe Chambers, som måtte tilbake i sin mer vante posisjon.

Se krasjet her:

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere