RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Skadet Djokovic tok seg videre

Sist oppdatert:
Mens Andy Roddick også viste styrke i U.S Open.

Tredjeseedede Novak Djokovic gikk helt til finalen i fjorårets utgave av U.S Open og onsdag tok serberen første skritt mot en ny finale da han overlistet franske Arnaud Clement i første runde.

Djokovic vant oppgjøret med 6-3, 6-3, 6-4. En ankelskade i tredje sett så imidlertid ut til å sette en stopper for serberens ambisjoner om å kopiere prestasjonen fra i fjor, men etter intensiv behandling var han tilbake på banen.

- Der og da fikk jeg veldig vondt, men vi fikk tapet opp ankelen og det ser ut til at den kommer til å bli helt bra. Om et par dager burde ankelen være helt fin igjen, sier Djokovic ifølge Reuters.

- Etter å ha spilt finalen i fjor, så har jeg virkelig fått troen på at jeg kan vinne hele turneringen. Det er bare et spørsmål om tid før jeg er best. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt og være dedikert, sier serberen.

Roddick imponerte
Også hjemmefavoritten Andy Roddick viste styrke i onsdagens førsterunde. Amerikaneren hadde ingen problemer med å ta seg av den franske veteranen Fabrice Santoro.

Roddick vant kampen med sifrene 6-2, 6-2, 6-2. Amerikaneren, som er seedet som nummer åtte i turneringen, servet helt fantastisk og hadde hele 15 serveess i løpet av kampen.

- Jeg følte meg skikkelig bra i dag. Dette er det beste jeg har gjort på lenge. Det er noe ved denne turneringen som gir meg ekstra energi, sier Roddick.

Sliteseier for Jankovic
I kvinnenes turnering slet andreseedede Jelena Jankovic seg videre fra andrerunden mot svenske Sofia Arvidsson.

Den serbiske jenta vant kampen 6-3, 6-7, 7-5. Det ble imidlertid en jevn kamp og Jankovic var heldig som kom ut med æren i behold.

- Dette var en virkelig tøff kamp og jeg er helt utslitt nå. Jeg hadde store problemer i dag og motstanderen min spilte veldig bra. Hun testet meg maksimalt, sier Jankovic.

Også den olympiske tennismesteren fra Beijing, Elena Dementieva, var i aksjon onsdag og hun viste at hun har intensjoner om å fortsette storspillet. Mot franske Pauline Parmentier vant den russiske jenta lett 6-2, 6-1.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere