Med en andre og en tredjeplass i de to første turneringene har Suzann Pettersen fått en strålende åpning på LPGA-touren. Hun har alt spilt inn over én million kroner i prispenger - 191.047 dollar.

Ironisk nok har Suzann falt fra tredje til fjerdeplass på verdensrankingen, passert av japanske Ai Miyazato som har vunnet de to første turneringene.

Til helgen skulle hun spilt årets tredje turnering, men har fått en betennelse i den venstre hoften.

- Med vår første major rett rundt hjørnet, tar jeg ingen sjanser, skriver Suzann på Twitter (@suzannpettersen).

Forbereder seg til major
Suzann dropper derfor ANZ Ladies Masters på Europatouren, som hun hadde planlagt å spille.

Nå ønsker Suzann Pettersen å få forberedt seg godt til Kraft Nabisco, som er den første helgen i april og er den omtalte første majorturneringen. Hun reiser derfor hjem til Orlando for å få behandling.

Suzann Pettersen vant Kraft Nabisco for tre år siden, og det er fortsatt hennes eneste majortittel.

Bjørnstad i feltet
I Australia vil Norge være representert ved Marianne Skarpnord, som også har fått en god start på sesongen med en delt andreplass i NZ Women’s Open i New Zealand.

Godt nytt også for Henrik Bjørnstad, som etter å ha stått på venteliste til helgens PGA-turnering nå er inne i spillefeltet i Honda Classic. Turneringen er den første som holdes i Bjørnstads «hjemstat» Florida. Bjørnstad har også gode minner fra turneringen, ettersom han ble nummer 16 der i 2006, hans tredje beste resultat noensinne på PGA-touren.