RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadet Federer trakk seg

(Getty Images)
Sist oppdatert:
Wimbledon-kongen trakk seg fra årets første gressturnering.

French Open er vel overstått og da skifter verdenseliten i tennis lynraskt fra grus til gress.

Den første gressturneringen på ATP-touren spilles i tyske Halle, og de beste spillerne i verden pleier å bruke anledningen til å finpusse gressformen før Wimbledon om to uker.

Verdenstreer Roger Federer har imidlertid måtte trekke seg fra turneringen på grunn av en lyskeskade.

- Etter å ha snakket med teamet mitt i morges føler jeg at risikoen er for stor til å ta sjansen på å forverre skaden før Wimbledon, sier Fedrer ifølge BBC.

- Jeg er veldig skuffet, siden det er en av mine absolutte favoritturneringer på ATP-touren, men kroppen min, og spesielt lysken, trenger en hvil, fortsetter sveitseren.

Federer har vunnet Wimbledon seks ganger, og ser turneringen som sesongens hovedmål. Med seier i år vil 29-åringen tangere de to mestvinnende i turneringen, nemlig Pete Sampras som tok sin siste seier i 2000, og britiske William Renshaw som vant sin siste seier helt tilbake i 1889.

I fjor var det imidlertid Rafael Nadal som stakk av med Wimbledon-trofeet etter å ha slått tsjekkiske Tomáš Berdych i finalen. Federer tapte i fjor for Berdych i kvartfinalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere