RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadet Lampard går glipp av EM

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Sjekk hvem som ersatter veteranen i EM-troppen.

Frank Lampard pådro seg en skade på trening nylig, og torsdag bekrefter den rutinerte midtbanemannen at han ikke blir med til EM, ifølge Sky Sports.

Dette betyr at Liverpools Jordan Henderson får plassen i Englands EM-tropp. Han blir Liverpools femte spiller i troppen, skriver klubbens nettside.

Fra før har den røde klubben med Steven Gerrard, Andy Carroll, Glen Johnson, og Stewart Downing i laget som reiser til Polen og Ukraina.

- En stor smell
Fra tidligere har Manchester Citys Gareth Barry også trukket seg fra troppen på grunn av skade. Evertons Phil Jagielka ble da hentet inn.

Det er en lårskade som skal være problemet for Lampard. Dermed får han ikke muligheten til å plusse på sine 90 landskamper under mesterskapet.

- Det er en stor smell. Spesielt siden vi har mistet Gareth Barry også. Legene kan ikke garantere at Frank kan spille og dermed må vi ersatte ham, sier trener Roy Hodgson.

- Jeg er spesielt skuffet på Franks vegne. Han har vært i god form og gledet seg til turneringen. Han har bidratt sterkt til at vi kom til EM, sier Hodgsonh videre.

God sesong
Lampard og hans Chelsea har hatt en god sesong på klubbnivå. Midtbanemannen var sentral da londonklubben vant både FA-cupfinalen og Champions League i vår.

Totalt spilte veteranen 49 kamper for Chelsea i 2011/12-sesongen og scoret 16 mål.

Henderson på sin side ble hentet til Liverpool i fjor sommer, men 21-åringen har ikke fått det helt til i rødt. Han avsluttet likevel sesongen med å score mot nettopp Chelsea.

Henderson har fra før 2 landskamper for England. Den hittil siste kom forrige lørdag mot Norge på Ullevaal stadion.

PS. Også Glen Johnson, Danny Welbeck og Scott Parker har alle slitt med skader i det siste, men trioen ventes å kunne spille under EM.

KONKURRANSE - Vinn EM-ballen:
Vil du vinne EM-ballen som ble testet av LSK-spillerne? Alt du må gjøre for å være med i trekningen, er følgende:

1: Meld deg inn i vår Facebook-gruppe Sport Nettavisen.

2: Send en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no - merk mailen med «EM-ballen».

Vi trekker en vinner blant de påmeldte, og offentliggjør resultatet på vår Facebook-gruppe den 8. juni. Man må altså være medlem der for å kunne vinne.

Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere