RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SKADET: Wayne Rooney er usikker til Englands EM-kvalifiseringskamp mot Estland.
SKADET: Wayne Rooney er usikker til Englands EM-kvalifiseringskamp mot Estland. Foto: Dylan Martinez (Reuters)

Skadet Rooney usikker til Estland-kampen

Småskadet landslagskaptein gikk glipp av trening på onsdag.

Det er The Guardian som melder at Wayne Rooney sliter med en ankelskade som han pådro seg under Manchester Uniteds 3-0-tap mot Arsenal på søndag.

Rooney gikk glipp av trening på både tirsdag og onsdag og skal allerede være i kontakt med United-trener Louis van Gaal om hva neste steg blir. Det som er sikkert nå er at han blir med England-troppen til fredagens kamp mot Estland.

Til tross for at han er med i troppen er det heller usikkert om Rooney kommer til å spille. Det er også usikkert om Rooney blir med England-troppen til bortekampen mot Litauen om skaden ikke blir bedre.

Heder

Rooney vil motta et trofee av en gullstøvel av Sir Bobby Charlton for å markere at Rooney nå innehar rekorden for flest landslagsmål for England.

Supporterne har også planlagt et stort banner som skal rulles ut på Wembley til ære for «Wazza». I tillegg vil også det engelske fotballforbundet avduke et veggmaleri til ære for Rooney før avspark.

Skadeplager

Også Liverpools Danny Ings og Swanseas Jonjo Shelvey sto over onsdagens trening med skader. Dette åpner opp for at Leicesters Jamie Vardy kan lede angrepet sammen med Harry Kane og Theo Walcott på fredag.

Seier på fredag vil sikre England deres niende strake kvalifiseringsseier og det er håpet at det gjøres foran 80.000-85.000 supportere på Wembley.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere