RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadetrøbbel for comeback-Drillo

Sist oppdatert:
Søndag gjør Egil ”Drillo” Olsen sannsynligvis comeback på FFK-benken. Men skader skaper hodebry før møtet med Bodø/Glimt.

- Jeg har vært uten hjerteflimmer siden sist søndag, og føler meg frisk. Derfor regner jeg med å være på benken søndag. Men jeg skal ta en liten prat med legene på Haukeland først, sier Drillo til TV 2 Nettavisen.

Etter to hjerteoperasjoner i Bergen har Egil Olsen vært tilbake på Fredrikstad-trening onsdag, torsdag og fredag denne uka på aktiv sykemelding - og er tilfreds med det han har sett.

- Per Egil (Ahlsen) og Knut Torbjørn (Eggen) har heldigvis ikke latt laget forfalle, humrer Drillo.

Hoås og Risholt ute
Mer alvorlig blir han når han snakker om skadesituasjonen: Raio Piiroja, Tero Koskela, Kristen Viikmäe, Roger Risholt og Øyvind Hoås er alle uaktuelle til søndagens kamp. I tillegg holder Brian West fortsatt ikke en hel kamp.

- Vi får komponere et lag med de spellera vi har. Selv om Brian ikke er hundre prosent, regner jeg med at han holder i hvert fall én omgang, sier Drillo, som er usikker på hvilket kampbilde publikum får se:

- Bodø/Glimt er et bedre lag enn tabellen skulle tilsi. De har vært direkte uheldige i et par kamper, og hadde fortjent å vinne både mot Rosenborg og Vålerenga. Det betyr at vi må spille opp mot vårt aller beste for å vinne.

Forsterkninger
I løpet av sykdomsperioden har Drillo også rukket å tenke på hvilke grep som må gjøres i Fredrikstad når overgangsvinduet åpner 1. juli. Disse tankene deler han imidlertid ikke med andre enn den sportslige ledelsen i FFK.

- Jeg har rukket å orientere meg og har konkrete navn på blokka. Mer har jeg ikke lyst til å si. Det blir en kabal – noen må ut, andre inn, sier Drillo, som heller ikke vil kommentere ryktene omkring en eventuell overgang for Raymond Kvisvik fra Brann til Fredrikstad.

- Det er ikke en sak jeg har engasjert meg så mye i, fastslår han.

Tidligere i år har Drillo etterlyst spillere som er mer hissige på bakrommet. Det står han fortsatt ved.

Forberedt på alt
Selv om formen er bra nå, tør ikke Drillo helt å slippe tankene på sykdommen.

- Det er delig å være i gang, men jeg tar ikke noe for gitt. Jeg er forberedt på at hjerteflimmeret kan komme tilbake og at det kan bli nye operasjoner.

Den endelige avgjørelsen om å lede Fredrikstad mot Bodø/Glimt, blir altså tatt i samråd med legen. Drillo innrømmer at det er en ekstra påkjenning å sitte på benken.

- Det er nok hakket verre å sitte på benken enn å følge kampen fra tribunen eller på fjernsyn, medgir han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere