Skadetrøbbel for Barca

Barcelona må klare seg uten Henrik Larsson og Leo Messi kveldens semifinale mot AC Milan, mens italienerne må unnvære Filippo Inzaghi.

18.04.06 12:20

Tirsdag spilles den første semifinalen i årets Champions League. Barcelona kommer til Stadio Giuseppe Meazza i Milano for å møte AC Milan i det mange mener er den moralske finalen (Arsenal-fansen er naturligvis ikke enig i den påstanden).

Barcelona må klare seg uten Henrik Larsson (34), som pådro seg en lårskade bare ni minutter inn i påskehelgens kamp mot Villarreal, en kamp Barcelona for øvrig vant 1-0. Også Santiago Ezquerro fikk en smell, men han er trolig kampklar allerede i kveld.

Larsson var tiltenkt en nøkkelrolle i Leo Messis skadefravær, men nå må Barcelona klare seg uten svensken. Frank Rijkaard må også finne en erstatter for Deco, som er suspendert. Det betyr at Ronaldinho blir ekstra viktig for spanjolene tirsdag kveld.

Italienerne er på sin side mer opptatt av at Filippo Inzaghi, som har vært i meget god form i det siste, er syk og uaktuell. AC Milan gleder seg imidlertid over at kaptein Paolo Maldini og brasilianeren Cafu er tilbake etter skade.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.