*Nettavisen* Sport.

Skadetrøbbel for comeback-Drillo

Søndag gjør Egil ”Drillo” Olsen sannsynligvis comeback på FFK-benken. Men skader skaper hodebry før møtet med Bodø/Glimt.

10.06.05 14:58

- Jeg har vært uten hjerteflimmer siden sist søndag, og føler meg frisk. Derfor regner jeg med å være på benken søndag. Men jeg skal ta en liten prat med legene på Haukeland først, sier Drillo til TV 2 Nettavisen.

Etter to hjerteoperasjoner i Bergen har Egil Olsen vært tilbake på Fredrikstad-trening onsdag, torsdag og fredag denne uka på aktiv sykemelding - og er tilfreds med det han har sett.

- Per Egil (Ahlsen) og Knut Torbjørn (Eggen) har heldigvis ikke latt laget forfalle, humrer Drillo.

Hoås og Risholt ute
Mer alvorlig blir han når han snakker om skadesituasjonen: Raio Piiroja, Tero Koskela, Kristen Viikmäe, Roger Risholt og Øyvind Hoås er alle uaktuelle til søndagens kamp. I tillegg holder Brian West fortsatt ikke en hel kamp.

- Vi får komponere et lag med de spellera vi har. Selv om Brian ikke er hundre prosent, regner jeg med at han holder i hvert fall én omgang, sier Drillo, som er usikker på hvilket kampbilde publikum får se:

- Bodø/Glimt er et bedre lag enn tabellen skulle tilsi. De har vært direkte uheldige i et par kamper, og hadde fortjent å vinne både mot Rosenborg og Vålerenga. Det betyr at vi må spille opp mot vårt aller beste for å vinne.

Forsterkninger
I løpet av sykdomsperioden har Drillo også rukket å tenke på hvilke grep som må gjøres i Fredrikstad når overgangsvinduet åpner 1. juli. Disse tankene deler han imidlertid ikke med andre enn den sportslige ledelsen i FFK.

- Jeg har rukket å orientere meg og har konkrete navn på blokka. Mer har jeg ikke lyst til å si. Det blir en kabal – noen må ut, andre inn, sier Drillo, som heller ikke vil kommentere ryktene omkring en eventuell overgang for Raymond Kvisvik fra Brann til Fredrikstad.

- Det er ikke en sak jeg har engasjert meg så mye i, fastslår han.

Tidligere i år har Drillo etterlyst spillere som er mer hissige på bakrommet. Det står han fortsatt ved.

Forberedt på alt
Selv om formen er bra nå, tør ikke Drillo helt å slippe tankene på sykdommen.

- Det er delig å være i gang, men jeg tar ikke noe for gitt. Jeg er forberedt på at hjerteflimmeret kan komme tilbake og at det kan bli nye operasjoner.

Den endelige avgjørelsen om å lede Fredrikstad mot Bodø/Glimt, blir altså tatt i samråd med legen. Drillo innrømmer at det er en ekstra påkjenning å sitte på benken.

- Det er nok hakket verre å sitte på benken enn å følge kampen fra tribunen eller på fjernsyn, medgir han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.