RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Knut Falch/Scanpix

Skadsdammen heldigere enn fryktet

Sist oppdatert:
Erik Skadsdammen ligger på sykehus etter smellen han pådro seg mot Frisk Asker torsdag, men Storhamar-spilleren har det bedre enn man først fryktet.

Det skriver Storhamar på sitt nettsted. De første undersøkelsene ved sykehuset i Bærum viste torsdag kveld ingen alvorlig skade for 31-åringen.

Skadsdammen lå på sykehuset over natten for observasjon. Midtveis i bortekampen mot Frisk ble han truffet av Kiel McLeods albue. Storhamar-spilleren var omtåket da han forlot isen, og det ble fryktet at han hadde pådratt seg et kraniebrudd.

- Jeg håper å komme raskt tilbake på isen, men må ta tiden til hjelp slik at jeg er 100 prosent og ikke risikerer noe, sier Skadsdammen til Dragons.no.

I Storhamar-leiren reagerte man kraftig på McLeods ufine takling, og administrerende direktør Svein Erik Edvartsen tok til orde for minst 20 kampers utelukkelse.

Les også: - Noe av det styggeste jeg har sett

Frisk Asker vant til slutt eliteseriekampen 4-1. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere