*Nettavisen* Sport.

Skal bestikke Mjelde

Foto: (FOTO: CORNELIUS POPPE/SCANPIX)

Armann Björnsson mangler én kamp på å få sølvmedaljen. Men han har flere planer i ermet.

- Jeg kan kanskje putte noen penger i lommen til Mons slik at jeg får spille i den siste kampen. Eller så får jeg gjøre noe med Krissy eller Ollie på trening (Bjarnason og Sigurdsson), sier den storvokste islendingen og smiler.

For Björnsson er svært lysten på å ta sin andre medalje for sesongen. Den første har han alt fått i posten fra Island. Klubben han spilte for da han kom til Brann - Hafnarfjordur - tok nemlig seriemesterskapet. Men for å få medalje i Norge trenger han tre kamper.

- Men jeg har veldig lyst på en sølvmedalje med Brann selv om jeg ikke har vært så lenge i klubben, innrømmer han.

Sammen med sine islandske kollegaer i forsvaret, ble det mange dueller med HamKam-spillere i denne kampen. Men det er Björnsson godt vant med.

- Det er slik en spiller på Island. Høye baller frem og så er det alle etter ballen. Men jeg synes det gikk greit, selv om den første omgange ikke var så veldig bra. Da var det en del som ikke fungerte.

Etter den siste seriekampen mot Viking kommende helg, er det rett i Royal Legue-spill for Armann Björnsson og de andre spillerne. Det betyr en rekordlang sesong for den høyreiste islendingen.

- Har hatt en lang sesong ja. Vi har bare to uker fri etter sesongslutt før vi starter treningen igjen. Så jeg har trent sammenhengende siden september i fjor. Men det går bra. Jeg er blitt i mye bedre form, smiler mannen som rager 1,96 over bakken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.