RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal gjøre alt for å slå sin mentor

Sist oppdatert:
David Moyes beundrer Sir Alex Ferguson, men sier ingenting vil gi ham større glede enn å slå sin mentor på Old Trafford i dag.

Everton-manageren vet at det er på tide at Everton slår Manchester United nå. Siden Premier Leagues fødsel har lagene møtt hverandre 22 ganger. United har vunnet 18 av kampene. Everton to.

- Statistikken er dårlig. For en klubb av vår størrelse hadde det vært moro å kunne gjøre noe med det. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det skjer på Boxing Day, men jeg må være realistisk. Det er en enorm oppgave for oss, men vi har større selvtillit nå enn vi hadde tidligere i sesongen, sier Moyes til engelsk presse.

Everton står med to strake seire over henholdsvis Portsmouth og Leicester, og klubben har nå distansert seg fra den umiddelbare nedrykksfaren.

Hadde omstendighetene vært litt annerledes, kunne Moyes og Ferguson faktisk ha jobbet sammen. Ferguson valgte Steve McClaren istedenfor Moyes som sin assistent for noen år tilbake.

- Det var et utmerket valg. Jeg ble i Preston i ytterligere 18 måneder før jeg kom til Everton, mimrer Moyes, før han legger til:

- Jeg tror ikke et menneske med vettet i behold, særlig ikke en ung trener, ville ha sagt nei til å jobbe under Sir Alex.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere