Gå til sidens hovedinnhold

- Skal hente klassespillere

Og Andre Villas-Boas skal bruke Gareth Bale til oppgaven.

Søndag spilles sesongens siste Premier League-runde.

Samtidig blir det også avgjort om det er Tottenham eller Arsenal som tar fjerdeplassen i Premier League, og dermed kan komme seg til neste sesongs Champions League.

Kan havne utenfor topp fire
Tottenham ligger på femteplass før søndagens runde. Londonlaget så lenge ut til å sikre seg en plass blant topp fire, men en formdupp i februar gjorde sjansene dårligere for storklubben.

Men londonlaget har imponert mange denne sesongen, og spesielt én spiller har vært spesielt god: Gareth Bale.

Waliseren har denne sesongen blitt kåret til den beste spilleren i Premier League.

Nå planlegger Villas-Boas å bruke Bales prestasjoner til å lokke nye spillere til klubben.

- Jeg tror at jo sterke troppen er, jo bedre. Og det faktum at Gareth har fått de individuelle bemerkelsene denne sesongen er åpenbart noe andre spillere vil se på som viktig for å komme videre, sier Tottenhams manager til Sky Sports.

- Vil hente kvalitet
Uavhengig av tabellplassering denne sesongen, planlegger Villas-Boas å hente inn forsterkninger til londonlaget i sommer.

- Denne sommeren vil vi hente inn kvalitetsspillere. Vi er i et annet marked enn mange andre, og vi må være veldig gode på speiding av potensielt nye spillere, sier portugiseren.

Tottenham pleier normalt sett å forholde seg stille, helt frem til siste dagen av overgangsvinduet. Det ønsker ikke den unge manageren skal være tilfellet denne sommeren.

- Jeg tror du sikkert vil være enig med meg i at vi har gjort det tidligere. Du vil også være enig med meg i at vi har gjort noen kupp på slutten av overgangsvinduet, fortsetter Villas-Boas.

- Men ideelt sett, når du skal spille den første kampen i sesongen, så ville det vært ideelt å ha stallen klar, avslutter den fremgangsrike manageren.

Søndagens Premier League-avslutning følger du i vårt livesenter, NA-Live.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken